fredag den 16. november 2012

Minder minder minder.. THE TRIBE

Jeg sad i går og var lidt sørgmodig, ikke noget alvorligt bare sådan lidt træt, udkørt og sådan. Så flakkede mine tanker mod gamle tider og mod The Tribe. Ved ikke hvor mange der stadig husker denne serie, men jeg var altså storfan af den!


Til dem af jer der ikke lige er med på hvad The Tribe er kommer der en kort forklaring her.
The Tribe handler om en gruppe unge mennesker, der er overlevet et virusudslip, som har dræbt alle voksne på jorden. De skal altså nu få en hverdag til at fungere, overleve og få et nyt samfund og at stå. Da der ikke længere er nogen der sidder på magten er det hele blevet meget primitivt og en del lever som lovløse. Serien følger en gruppe der bor i et nedlagt Mall som kalder sig Mallrats. De forsøger at hjælpe byen, men det er svært med både Locos, Chosen og Technos der alle er andre stammer der laver rav i den.

Ok det lyder måske ikke spændende og nogen synes måske det er mærkeligt.. Men det var så godt! Der var nogle rigtig fede karakterer med. 


Nu kan jeg så se at der er rygter om at der skulle komme en The Tribe movie i 2014. og det er da for fedt! håber virkelig det er sandt, at den bliver vist i Danmark OG at det er de rigtige skuespillere. 


Sidder så nu helt og tænker hvor fedt det kunne være hvis det var nogen der lavede et rollespilsscenarie baseret på the tribe. Jeg skulle hvert fald helt sikkert være med!


Tilbage har jeg kun at sige: POWER AND CHAOS!

-// Over and Out Chrille

2 kommentarer:

  1. åh, jeg husker dem godt. Sad ofte og så det søndag formiddag, da jeg var yngre. Var vist lige omkring den alder hvor jeg lærte at læse undertekster, samtidig med at jeg stadig fulgte med i filmen :)
    Tvivler dog på det er med de rigtige skuespillere, de serien jo er ved at være 15+/- år gammel.

    SvarSlet
  2. man kan da have lov at håbe.. de fleste af dem er på alder med os. sæson 1 er fra 1999 så der er da et lille håb

    SvarSlet