tirsdag den 13. november 2012

Fortabt

Ja det lyder nok noget værre end det lige er. som nævnt i den foregående blog benyttede jeg weekenden til at snuse lidt til, hvad det der rollespil er for noget. Jeg nævnte også at det var hyggeligt, at jeg var rigtig glad for at være taget med og det var super fedt. Til det har jeg nu kun en ting at sige:" NEJ DET ER EJ!! JEG SKULLE ALDRIG VÆRE TAGET MED. DET ER NOGET LORT OG SKIDE TRÆLS!"
Bliver du forvirret? Det forstår jeg godt. Selvfølgelig mener jeg da det jeg skrev i forgående blog, men hvor er det da über nedern at det er slut nu og jeg ikke ved hvornår jeg skal med til noget igen. Godt, jeg sagde det og ja jeg er en nørd. Jeg har forstået det!

Nå men den egentlige grund til at jeg skriver denne blog var for lige at forevige min søde Lenuta (Iliana) Pavel via få billeder. Hun er sjovt nok lige så lidt fotogen som jeg er, så der er både gode og dårlige billeder.

På billedet her ses Kaptajn Blackstone og Pavel i en samtale om hendes drøm om at starte en lille forretning i London.

På dette billede er pavel ved at telegrafere om patent på Pavel-nålen (sikkerhedsnålen) med sin forretningskilde. Tror faktisk aldrig jeg fik hans navn o.0

Men som sagt var der også dårlige billeder. Jeg ikke lige hvad det er der sker her, måske er Pavel bare træt af at lede efter bomber der ikke er der.

Det er så lige det der var af billeder af mig. Håber I kan se hvor fint alle mine ting jeg har lavet løbende til sidst fandt sammen i en god mening og skabte min karakter. Jeg er hvert fald selv ganske godt tilfreds.

-// Over and Out Chrille


3 kommentarer:

 1. Det sidste billede er sådan lidt

  "Hey, how you doing" agtigt? :)

  SvarSlet
 2. Hej Ann Kirstine (Mademoiselle Pavel)

  Hvor er det hyggeligt, at du har skrevet et blog indlæg om scenariet. Glad for det ikke skuffede, og du nu er blevet 'en af os' (dog synes jeg personligt, cosplayere er way mere nørderede end rollespillere, men det kan jo være fordi, jeg aldrig har prøvet det?).

  Forretningsforbindelsen hed Eloy Arnaud, men det er jo heller ikke nemt, når jeg bare refererede til ham som 'svigerfar med stålværk'.

  Men altså, tak for sidst, og jeg håber vi ses igen næste gang :)

  - Freja (Mme Adelais Arnaud)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da også rigtigt.. han havde sådan et dumt navn som jeg ikke kunne udtale.. He det kan da godt være cosplay er er mere nørdet sådan har jeg aldrig set på det..

   vi ses da helt sikkert igen :D skal da være med til noget mere rollespil, skal bare lige finde det

   Slet