søndag den 16. december 2012

Nyeste hobby - at lave masker

I må meget undskylde jeg ikke har skrevet i det sidste lange stykke tid. Der har ellers været rigeligt at skrive om. Jeg har spillet teaterforestilling, som blev helt specielt og uforglemmeligt ( vi lavede en del sjove fejl) og jeg har skam også været så heldig at være inde og se Linie 3, samt få taget billede sammen med de tre frække fyre ;-)

Nå men nu har jeg jo så fundet mig en ny kreativ interesse, nemlig at lave masker. Det hele startede med at kæresten skal til noget maskebal engang i det nye år og jeg ville derfor forsøge at lave en maske. nu er den første så færdig, og jeg må sige at resultatet er blevet ret godt, eftersom det er første gang. Den er lavet af Sølvpapir (alu folie som det jo hedder), malertape, melklister, avis og maling samt lidt tyl. Så billigt er det <3


Denne maske er så lidt vinterinspireret og meget feminin, og jo jeg kunne da godt se mig bruge den engang hvis man selv skulle til maskebal.
Jep her ses så fremgangsmåden, dog først fra første lag maling, da jeg ikke har taget billede tidligere i forløbet. Skal dog til at lave en ny nu her hvor der er min ide at dokumentere hver skridt.

-// Over and Out Chrille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar