torsdag den 1. november 2012

Disney challenge

nu faldt jeg lige over denne disney challenge der kører på en del blogs, og tænker at så stor fan som jeg er må jeg jo være med i den. Det er egentlig meget enkelt 20 spørgsmål der kræver 20 svar. Det er dog svært for mig at svare kan jeg mærke da jeg gerne vil komme med flere svar på spørgsmålene. nå hvor intet våger.. here we go..

1: The princess you adore most
Uh den er svær.. bum bum bum der er så mange valgmuligheder... Jeg tror dog jeg må vælge en af de nyeste prinsesser nemlig Rapunzel :) selvom både Belle, Askepot, Jasmin og Tatianna også gør det godt
.
.

2: The Princess you like least
Hmm ja valget falder på Tornerose, ja undskyld men jeg synes egentlig hun er lidt tør og kedelig. Hun har bare aldrig opnået "WAUW - effekt" i min bog


3: The princess you relate to most
Igen en med mange muligheder. igen må det blive Rapunzel. Hun er kreativ,, glad og er en rigtig dagdrømmer. Desuden tager jeg tit mig selv i, lige som hende, at have kæmpe humørsvingninger.. Hertil vil jeg nævne at Tatiana, Mulan og belle også var oppe til overvejelse..


4: The sidekick you wish you had
Det vil nok være meget sundt for mig at have en samvittighed. Nej det jeg mener er bare en der kan sige hvad jeg skal når jeg selv er i tvivl og som altid vil redde mig og være der for mig.

5: The best friend you want to hang out with
Uhh.. valget står mellem Genie og Peter Pan.. Hvem har ikke altid gerne villet have sin egen lampeånd?! men aldrig at blive voksen er bare bedre.. well det bliver sgu Genie så kan jeg altid ønske mig tilbage til barndommen ;)


6: The prince you wish loved you
Ja sorry det bliver jo så ingen anden en Flynn Rider fra To på flygt (det er også min yndlings film, måske derfor den hele tiden dukker op) Helt ærlig se lige på ham.. han er da lidt lækker 


7: The parents you wish rased you
Er det bare mig eller er der mange forældre der ikke er tilstede i disneyfilmene?! nå men tror egentlig mit valg ender på Mourice Belles far.. at have en opfinder til far ja tak!


8: The castle you wish you lived in
Argh det må altså være slottet hvor udyret bor. det er stort flot og gammelt, plus det er fortryllet.


9: The town you wish you lived in
Ja det må så blive Paris.. dog gerne uden heksebrændingerne men ellers ja


10: The dress you wish you owned
'Amen kan jeg da ikke bare få et skab hvor alle kjolerne hænger i? nej?? okay lad mig se lad mig se.. altså der er Askepots blå kjole, den er fin, belles gule balkjole, den er også smuk, Tatiannas grønne kjole. Som lille ønskede jeg mig altid askepots kjole så den bliver det.


11: The voice you wish you had
det må være Jasmin, hun synge godt.


12: two princesse you think are best friends
Askepot og Belle det er begge pige lidt ved siden af dem de omgås og ingen forstår dem rigtig plus de er undertrykte på hver deres måde


13: The princesses you think detest each other
Esmeralda og Megara, de er begge meget selvstændige kvinder, der gør det der nu holder dem sikker og i live.


14: Two sidekick who would make a great duo
Zazu og clocksworth begge nogen der kender til pli og manere, samt ved en hel del om hvor tingene fungere/ bør fungere


15: The princes who would be best buds
Aladdin og Flynn Rider. to knægte med lidt for lange fingre, der dog begge gør det for overlevelse, og stopper så snart de bliver forelskede. puha de to ude og plyndre sammen, holde på smykker og hjerter piger ;)


16: A scene thats make you cry
Igen et af de spørgsmål der er umulige at svare på, der er jo mange. Okay jeg er også lidt en tudemarie men so what. Lad os se, hvad har vi at arbejde med: Løvernes Konge hvor Mufasa dør, Skønheden og Udyret hvor udyret falder om på på balkonen, Prinsessen og Frøen hvor Ray dør efter at være blevet trampet på og så igen To på flugt hvor Rapunzel dør. Her falder mit endelige svar på Ray, som endelig bliver forenet med sin Evangelin


17: A scene thats make you cheer
Løvernes konge i slutningen hvor Simba brøler, så brøler løvinderne, og så ser man hvordan himlen åbner sig og regnen skylder alt det onde og kolde væk!


18: A scene that makes you cringe
i 101 dalmatinere hvor Cruella De Ville skodder sin cigaret ned i en muffin.


19: The Story you wish were your life
Jasmin, ikke så meget det med at være prinsesse og alt sådan noget. Mere at der kommer en frisk ung man og giver hende en tur ud i verden, forelsker sig i hende og gør alt for at vinde hende.

Name:aladdin and jasmine 07.jpg ,images of ,photos & pictures

20: The movie you love the most
øhh.. ALLE!! men nu jo nok ikke et gyldigt svar. Åh altså der så mange, Løvernes Konge, Skønheden og Udyret, Askepot, Aladdin, Prinsessen og frøen, men det må jo nok til alles overraskelse blive... TO PÅ FLUGT!


Ja så ved i altså en del mere om mig, og kender en masse disney facts lige så vel :) jeg håber i har nydt det og lært noget nyt.

-// Over and Out Chrille 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar