onsdag den 10. oktober 2012

Mekanisk Steampunk papegøje... med snyd på

Hej så er jeg tilbage. sidder i dette minut med mine fødder i sæbevand. Det er godt en uge siden jegfik opereret min tå og skåret noget af neglen. Men da dette var en noget dramatisk oplevelse (ikke selve operationen men snare det der skete bagefter) vil jeg ikke komme videre ind på det her. Endvidere vil jeg heller ikke lægge billede op at min tå da den er forholdsvis ulækker :P

Nå men til sagen. Jeg skal jo som tidligere nævnt til et steampunk sceanarie i november hvor jeg skal spille opfinder. og som en hver anden opfinder har jeg da også opfundet noget. nemlig en mekanisk papegøje der kan tale.. nååh det havde I nok ikke regnet med?! Ha det nu heller ikke helt rigtigt. Det jeg har gjort er nemlig snyd - men jeg må godt.

På loppemarked for noget tid siden købte jeg den her lejetøjspapegøje der kan tale. I kender den sikkert godt. så har jeg flået den (meget makabert) og herefter lavet den så den fik et mere steampunk look og efterfølgende sad div tandhjul på og andet pynt. dog skal jeg have fundet nogle andre øjne, da dem jeg har valgt ikke fungere super godt.Men her til en lille billedkavalkade så I kan se fremgangen:
Er den ikke sød :) og så basker den med vingrene når den snakker.

Men det var alt for nu.

-// Over an Out Chrille

2 kommentarer:

  1. Det ser da meget godt ud. Tænker om du ikke kan dække kroppen endnu mere med tandhjul, da det ser lidt sjovt ud med de få der sidder lidt hist og her på ryggen. Men ellers super fede farve den har fået. Den ser faktisk bedre ud uden betræk på.

    SvarSlet
  2. Kunne jeg nok men har ikke så mange tandhjul tilbage der passer til plus jeg vil gerne have områder der ligner stålplader :) men jo synes faktisk også resultatet er blevet godt.. Den skal dog lige have nye øjne

    SvarSlet