torsdag den 19. oktober 2017

Ramvalt Oktober 2017

Nå nu er det efterhånden tid siden at kalenderen sagde første lørdag i måneden, men jeg skal prøve at huske, hvad der skete til Ramvalt. Det var uanset rigtig godt at være dernede igen, skønt vejret bestemt ikke var med os.
Men for nu at komme til sagen, så er dette her jo Tessas Dagbog.

Kære Dagbog
Endelig fandt jeg tilbage til byen efter at have været væk i længe, siden i sommers hvert fald. Det virkede ikke rigtig til at folk havde bidt mærke i, at jeg havde været væk. De lagde dog hurtigt mærke til mit blå hår. Wilfred var så fej at spørge om jeg så også havde gæller, da jeg fortalte at jeg havde forsøgt at forvandle mig selv til en talk.
Caliban og Oswald er også kommet tilbage igen. Det er rart at se dem. Jeg snakkede en hel del med dem. hørte om deres fortid, der er dog flere og flere alarmklokker der ringer omkring Oswald. Jeg stoler bestemt ikke på ham og jeg overvejer lidt om jeg helt bør stoppe med at tale med ham, men noget i mig drages mod ham. Det gør det ikke nemt. Desuden er det svært at tale med Caliban uden han er der, og Caliban havde jeg virkelig brug for at tale med. Han har et godt moralsk kompas og eftersom Jeg nok var skyld i at Victor døde, var det rart at høre fra ham om jeg nu er en morder. Det mente han heldigvis ikke.

Bedst som vi sad og hyggede os fik byen besøg af 3 personer, den ene med en sæk over hovedet. De krævede et blodoffer fortalte de, men som altid ville byen ikke give det. Der opstod kamp og det så ud til at gå rigtig skidt for byen. Jeg overvejede derfor om jeg skulle melde mig som dette offer, for simpelthen at lade byen gå fri. Men jeg nåede det ikke før de skar halsen over på Wilfred og så forsvandt. Wilfred, min onkel og eneste familie lå død, Jeg gik lidt i panik og ledte alle vegne efter en genoplivningssten, men der var ingen. Kun de 3 ved portalen. Jeg var meget tæt på at tage en af dem, men tøvede så alligevel. og heldigvis for det, for det viste sig at Myse i mellemtiden var ved at få min onkel tilbage til livet. Derefter sad jeg med ham længe. Jeg kunne ikke få mig selv til at gå fra hans side.
Jeg fik også skrevet et brev til Corynia som jeg har bedt Caliban læse igennem. Jeg er ikke sikker på om jeg kan tillade mig at sende det, eller om det er bedre at lade være.

Jeg fik desuden også besøg at Snu, som spurgte hvor hans banner var. Jeg ved ikke lige hvorfor dette skulle gå ud over mig. Jeg kender intet til det banner og har intet med det at gøre. Alligevel fik jeg besked på at jeg skulle lave ham et nyt hvis ikke jeg ville miste min arm. Det var ikke ligefrem behageligt og jeg var ærligt talt rimelig bange.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar