lørdag den 28. oktober 2017

Requiem - Nova

I weekenden op mod efterårsferien stod den på rollespil. En skole i Ribe, lagde rammerne om det første af 3 sci fi scenarier.
Min vej til dette scenarie har været meget op og ned. Som en start gik jeg all in på planlægning og på at finde ud af sådan meget fedt som over hovedet muligt! Men så pludselig fik  jeg ikke rigtig lyst til at tage med eller går så meget ud af det. Tiden gik derfor og pludselig var det tid til scenariet. Jeg tog med, med den indgang til det: at få det bedste ud af det og tage tingene som det kom.
På denne måde skulle jeg ikke være nervøs for at blive skuffet over relationer der ikke blev overholdt ej heller over at jeg ikke turde snakke med dem jeg havde lavet relation til. Dette tror jeg var den bedste og nok vigtigste beslutning jeg foretog mig i forhold til dette, og jeg kan kun sige at resultatet blev en succes.

Jeg fik dog en lidt hård start på weekenden, da jeg ikke havde noget sted at sove, da jeg ankom. En ting, som oftest er det vigtigste for mig at få styr på, ved et weekend scenarie, det skulle gå en time før jeg fik tildelt et sted at "bo" og endelig kunne jeg få lidt ro på. Det gjorde også at jeg lige måtte ligge lidt og få styr på mig selv igen, da jeg var ved at gå helt ned med flaget.

Langsomt kunne jeg forberede mig på scenariet og da vi gik igang med spillet, var jeg heldig at kunne spille tæt sammen med Jonas. Det gav mig en sikkerhed, som jeg lige havde brug for. Nok var jeg ikke ved hans side hele tiden, men det gav alligevel en ro og han satte ligesom baren for hvordan vores spil skulle være.
Der var nogle små grænseoverskridende ting, så som at løbe ind og banke folk til død, men det fandt jeg en god og meningsfuld måde for hvorfor jeg ikke var en direkte del af. Ligeledes måtte jeg også finde en god måde at snøre mig uden om at "tage stoffer". Endnu en ting, som jeg bestemt ikke kunne få mig selv til, men når alle andre er pil skæve, hvem lægger så mærke til, at der er en, der ikke sniffer sit pulver? Dette fandt jeg også en ingame løsning på, sådan så det ville give mening i spil.

Nova blev banket fuld af techno og lysshow, og min karakter brugte meget tid på at flirte med nogle af de andre folk. Det var meget interessant og gav et sjovt og anderledes spil. Jeg følte mig egentlig ganske vellidt blandt de fleste og føler jeg fik fedtet mig ind hos mange. Det glæder jeg mig til at se hvad udvikler sig til.

Kort sagt er jeg godt tilfreds med min præsentation, og jeg tror for en gang skyld ikke jeg sidder med følelsen af ikke at have præsteret fuldt ud. Jeg gjorde det jeg ville og hyggede mig med tingene. Jeg har holdt mine små hemmeligheder, for mit eget spil og for en gang skyld ikke afsløret mig selv 100%. Om dette gør det, skal ikke kunne siges.


Nu sidder jeg så her, med en følelse af hvor irriterende lang tid et halvt år er, og stadig lidt for mange bandeord i mit sprog.

-//Over and Out Chrille


Ingen kommentarer:

Send en kommentar