lørdag den 8. april 2017

Ramvalt April 2017

Hej derude

Ja så er det igen tid til et Ramvalt indlæg. Jeg må sige den kampagne har lidt hårdere fast i mig end jeg gerne vil indrømme. Søndag morgen efter spilgangen, ventede jeg allerede efter at komme afsted igen. Men omvendt så er det vel kun godt at have det sådan.
Og så lige et kig indenfor i, hvad Tessa var igennem. Husk på dette er hendes syn på tingene.

Kære Dagbog

Endelig er vi vågnet fra drømmeverdenen, hvor længe vi har sovet er svært at sige, men solens spæde stråler kiggede hvert fald frem, så det må være forår igen. Inden vi vågnede helt, fik vi en besked fra Florian. Jeg håber virkelig ikke nogen er dumme nok til at sige ja, men jeg kunne måske nok nævne et par stykker eller en.
Som sagt vågnede vi og det første Cecil gjorde, var at styrte ud til brønden, for at få noget at drikke. Desværre var brønden igen forgiftet, og jeg gik straks på sagden med at rense vandet. Jeg tænkte dog ikke over, at Klam havde overvintreret i brønden og formåede endnu engang at "forgifte" ham, den stakkel. For at gøre det godt igen, måtte jeg derfor indgå en aftale med ham, som blev forseglet med et kram. Føj!

Der kom nye til øen også. Nogen af dem, er jeg sikker på at have mødt i drømmeverdenen, så det er da heldigt nok de dukkede op her. én af dem, Oswald, er jeg dog sikker på at have drømt om flere gange, også den gang jeg var hos Hr. Caspar. Jeg ved ikke hvem han er, men det virker meget underligt, det føles næsten som om jeg burde kende ham. Hans venner derimod er virkelig flinke, særligt ham ved navn Caliban, han virker til at være en god mand, som jeg kan lærer en masse af. Han har et godt syn på livet og vil helt sikkert kunne blive en hjælp for mig i forbindelse med Victor.

Ham fik jeg desuden også snakket med, Victor altså. Efter at have siddet på kroen i noget tid, fik jeg endelig samlet mod nok til at kalde på ham. Vi snakkede omkring Rico, Så nu ved jeg mere om den mand, der er skyld i hvad jeg har været igennem. Victor begyndte selvfølgelig at klynke over, hvor ked af det han var over hvad der skete med mig. Ja, han skulle bare vide hvad der skete med mig! Måske jeg bare skulle fortælle ham det hele og så se hvad han siger.
Det sjove var egentlig at mest vi snakkede på kroen opdagede jeg, at ham Oswald stod og lyttede i døren. Gad vide hvilken interesse han har i det hele?

Der var også byråd. det trak virkelig ud og blev egentlig ret kedelig, men jeg har heller aldrig været god til at sidde stille så længe. Der blev talt om forskellige ting: ny kansler, tilbudet fra Florian, at Sander skulle slås ihjel, at Asmus skulle være Dæmolog og sikkert også andre ting.

Foruden det fik vi besøg af sorteper. Ham overvejer jeg virkelig at spille med næste gang han kommer forbi. Jeg skal bare lige have noget guld først, så jeg kan brygge noget flydende held...

- Tessa

Ja Der er nok en del ting jeg ikke har med, men det er hvad der er vigtigt for Tessa og sådan må det være.
Ramvalt er en super lækker kampagne og jeg elsker virkelig at være en del af den. Det kan somme tider være svært, men det er helt sikkert en kampagne der vokser på mig.

-// Over and Out Chrille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar