tirsdag den 23. februar 2016

Amanda Hawkings - En beretning fra Saturn

Goddag

I weekenden var jeg i Odense og spille rollespil. Det var på mange måder en god oplevelse, som jeg nu skal bruge lidt tid på at få bearbejdet helt. Jeg havde meget svært ved at beslutte mig for om jeg skulle med, da jeg kun har spillet en gang før, med ham der inviterede mig og ellers kendte jeg faktisk ikke en eneste der skulle afsted. Men efter lang tid diskussion med mig selv, endte jeg med at tage med. og det viste sig da også at der var hele 4 personer jeg kendte.
Det blev en god weekend med mange op og nedture og en slutning jeg ikke lige havde set kommet, så jeg har siden søndag haft rigtig svært ved at lægge min karakter fra mig.

Efter at Amanda for kun et halvt år siden havde mistet sin mor, Sofia, grundet længerevarende kærestesorger, havde hun fået job som sekretær for dem meget berømte filmproducer Rodriguez, et job som hun i bund og grund ikke gik meget op i fordi hun kedede sig umådeligt og manglede spænding. Måske var det også derfor hun ofte glemte sin bog rundt omkring.
Rodriguez havde valgt at stille op som præsident og derfor var de ombord på denne rumstation.
Hvad der ventede hende ombord på rumstationen, var ikke lige hvad hun havde regnet med. Flere steder kiggede hendes far, Flådekaptajnen Raymond Pritchard II, på hende fra reklamer på væggen, ja han var endda også selv til stede i egen person med en hel flåde med sig! Godt nok havde Amanda altid ønsket sig at møde sin far og tale med ham, men synet af ham, gjorde hende vred. Det var trods alt denne mand, der havde svigtet hende i 23 år og var skyld i, at hendes mor var død! Af samme årsag gav hun ham et meget vredt brev, hvori hun bad ham smutte langt væk. Hun fik også krisset et par reklamer til. Andre blev bare i protest hevet af væggen, hver gang hun gik forbi. Til en start skete alt dette pga. vrede, men langsomt ændrede vreden sig til savn og hun ville egentlig bare rigtig gerne snakke med sin far og lærer ham at kende. Efter en længere snak omkring familie og livet flådens kanonér, Kasper Jæger, besluttede Amanda sig dog for at ville forsøge forfra med sin far. At præsentere sig pænt, fortælle hvem hun var, og så tage samtalen stille og roligt. Hun skulle bare lige en tur forbi månen først, fordi Rodriguez ville ud og høste stemme.
Denne tur gik dog ikke helt som planlagt. På vej til månen, blev de overfaldet af pirater, som skød den ene vagt de havde med og forlod dem så i et ødelagt rumskib. De måtte derfor tilkalde flåden og få dem til at komme og hente dem. Ikke lige noget Amanda satte pris på. Hun ville næsten hellere drive rundt ude i rummet end blive reddet af sin far. Men da turen var forbi og de fløj tilbage til rumstationen med RS Inpersona, var Amanda alligevel utrolig glad og stolt over at opleve sin far og resten af flåden i aktion. Da de var landet sikkert igen, prikkede Raymond til hende og sagde han gerne ville snakke med hende. De mødtes derfor i baren, hvor de fik åbnet en samtale omkring det hele, og før Amanda egentlig helt vidste af det, blev hun præsenteret for resten af flådebesætningen som kaptajnens datter. Derefter blev det hele bare enormt flovt for hende, og hun ønskede sig lidt tilbage til da de svinede hinanden til.
Herefter begyndte tingene at falde fra hinanden for Amanda. Hendes bog, var der ingen der ville finde. En bog der eller snart havde været væk i et døgn og var fyldt af div. hemmeligheder om både far og forelskelser! Samtidig begyndte hendes første rigtige kærlighed om muligt at hænge endnu  mere fast med sin forlovede, folk begyndte at snakke om ægteskab hen over hovedet på hende på en dreng hun ikke engang kunne lide, hun endte sågar med næsten at sælge sig selv til en rigmandssøn langt væk på stoffer bare for at få sin bog igen. Rodriguez havde travlt med sin skilsmisse og Raymond, samt resten af flåden, havde lige overtaget al sikkerhed ombord, så heller ikke der var der tryghed og trøst at hente. Heldigvis endte hun ved bord med James Walker, en mand hun ellers troede aldrig ville mænge sig med en som hende, men det gjorde han, og han havde længe været venner med Raymond. Amanda fik derfor en masse gode snakke med ham og det hjalp en smule. Lige indtil at præsidenten skulle udnævnes.
Det blev nemlig rigmandssønnen der blev udnævnt til præsident, og kort tid efter fik Rodriguez fra taget sig alle sine penge og stod til at havne i fængsel. Han måtte derfor fyre Amanda, som derfor måtte ende dagen uden job, uden et sted at bo og uden syn på hvad fremtiden ville bringe. Mere ensom end nogensinde og i 7 sind om, hvad pokker hun skulle gøre. Håbet var nok lidt at tage med RS Inpersona, bare til hun lige vidste, hvad hun skulle gøre og for ikke at være alene, men hvordan spørger man lige om det, når nu man har brugt to dage på at tilsvine kaptajnen. Far eller ej!

Alt i alt var det en super weekend. Hvad der sker med Amanda fremover ved jeg ikke, der er forskellige muligheder pt.
Jeg er blevet meget klogere på mig selv i løbet af alt det her, og godt ude på den anden side, kan jeg se hvor meget jeg har rykket mig som både person og som rollespiller på det sidste år. Jeg er godt tilfreds med min indsats i weekenden både i spil men også, hvor meget jeg fik snakket med folk efterfølgende. Af en der normalt er møghamrende genert synes jeg det var rigtig godt klaret!
Så nu vil jeg stolt og tilfreds sige farvel for denne gang og glæde mig til noget rollespil i fremtiden.

-// Over and Out Chrille


Ingen kommentarer:

Send en kommentar