søndag den 23. november 2014

Changeling, en epoke er slut

Goddag de der læser dette

Så er jeg kommet hjem efter sidste omgang spil til Changeling: Lost in Dublin. Det har været rigtig fedt på mange måder at være med, men jeg sidder også med en rigtig rutsjebane-følelse. Lige nu ville mit største ønske nok være at man tog hele mullevitten, glemte det og så startede forfra. Ved slutningen af triologien, føler jeg at jeg har grebet det helt forkert an. Det er ikke ment negativt på nogen måde, jeg ønsker blot at jeg havde lavet bedre forarbejde før starten, så jeg havde haft bedre grobund under spillet.

Jeg har været omgivet af de dejligste om mest spændende mennesker jeg længe har oplevet. Jeg føler kun jeg kendte en håndfuld, da jeg startede til 1'eren, nu ville det kræve meget mere for at have plads til alle. Jeg ønsker ikke at nævne nogen direkte med navn, men mange har været kæmpe støttepiller gennem forløbet. Særligt en blev pludselig meget vigtig for mig lige fra tilbage mellem første og anden spilgang, hvor vi havde noget tilfældigt mellemspil omkring, hvorvidt min karakter skulle blive i sommer eller over i et muligt forår, til alle de gange jeg efterfølgende har spurgt hende om div. ting. En person det gav god tryghed og bare var der, ligesom jeg havde brug for! selv det at kunne låne et underskørt af hende var en kæmpe hjælp. Generelt har hele sommerhoffet været der for mig, og de endte i sidste ende nok med at have større værdi for mig en min karakters familie. Alle i sommer har været helt fantastiske, hver har de givet mig meget, både spilmæssigt men også ting jeg vil tage til eftertanke, ting jeg vil forsøge at huske og lærer af og ikke mindst en følelse af at høre til. Disse folk vil nok stå et sted, hvor de vil blive taget frem til inspiration til mine fremtidige roller.
Foruden dem har endnu en på mange måder hjulpet mig. En ung herre som min karakter fandt mange fællestræk ved, som jeg aldrig rigtig nåede at få sagt, hvad jeg gerne ville til. Måske fordi jeg som karakter ikke kunne sætte ord på det, og en jeg har grint over flere gange pga min måde at fortælle ting og hans til at misforstå dem. En jeg har lært meget af, og nok den første jeg har brugt så meget spil og energi på ikke at spille med. Og seneste på denne liste kommer min med-Helt som jeg sammen med reddede hele freeholdet med. et "mysterium"blev opklaret, men dog ikke afsluttet, men jeg synes vi gjorde et godt stykke arbejde. Han er helt klart en der gjorde at jeg fik spillet mig til en slutning. i hele weekenden var det ham der var med til at sørge for at jeg fik truffet de rette beslutninger om det så var direkte eller ej.

Så her sidder jeg nu. Måske var scenarierne ikke lige de bedste for mig, og måske er der meget jeg ønsker havde været anderledes, som jeg ønsker jeg havde gjort anderledes. Men jeg er på mange måde en meget rigere person i dag end da jeg startede. Jeg håber jeg vil  huske hvad jeg har erfaret til fremtidige spil. Jeg håber jeg kommer til at se mange af disse mennesker igen (snart) og at jeg aldrig vil glemme, hvad jeg har fået ud af denne oplevelse.
Jeg kan kun takke folkene der har været med til at spille og skabe alt det her, men jeg vil også vende et lille tak mod mig selv for at være forstædig til at give op når første dag er op ad bakke.

-// Over and Out Chrille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar