mandag den 1. december 2014

Steampunk, julegnom og Atlantis

Godaften ude i stuerne

Hjemvendt fra en af mine bedste rollepsilsoplevelser, vil jeg nu forsøge at sætte ord på min weekend. Jeg vil sige det slet ikke er så let som først antaget.

Weekenden har stået på Steampunk ombord på en ubåd. Jeg må ærligt indrømme jeg ikke var meget for det grundet sidste steampunk scenarie, Men jeg skal lige love for at jeg blev overrasket.

Jeg har haft en af de bedste oplevelser på mine 2 år som rollespiller, ikke nok med at jeg havde nogle gode relationer som var fantastiske at spille med og spille mig op så kan jeg samtidig mærke at der er noget personligt i mig der er kommet på plads.
Det er ingen hemmelighed at jeg startede min rollespilskarrierer netop med Steampunk og samme rolle og nok siden da har gået med lidt ærgelse over mit spil der og det at jeg slet ikke fik udfyldt min karakter som jeg burde. Det har jeg helt sikkert fået gjort nu!

Hun blev den sødeste, gladeste og mest julede gnom jeg kunne mønstre, og jeg nød det virkelig til fulde. Hun fandt virkelig sin plads i livet og det hele var så lige til. Det var virkelig fantastisk! Til forskel følte jeg mig heller ikke udenfor eller på nogen måde dårligere end de andre. Det var liv og "glade dage". Virkelig en super oplevelse.

Jeg håber på mange måder at jeg vil få muligheden for at spille rollen igen. Selvom jeg er fuldt ud tilfreds er der nye ting jeg gerne ville tilføje til hende.
Der skete så mange gode ting at jeg knap ved hvor jeg skal starte. En af de bedre er nok da jeg sidder og fortæller om hele min karakters uheldige barndom og efter at sige jeg føler mig forfulgt af uheld, så bliver ubåden angrebet af en blæksprutte som ødelægger ubåden, så bliver vi boret og da al faren en time senere er drevet over, og jeg sætter mig ned, så falder mit armbånd helt tilfældigt af min arm. Det armbånd som min karakter frygter er magisk. Det sådan rimelig godt klaret planlægningsmæssigt af GM'erne. Nååh jo så har jeg oplevet at blive forvist fra maden også, bare fordi man redder ubåden fra en rotte er man straks stemplet som heks med gud ved hvor mange sygdomme, så man ikke må komme nær maden. Tak for hjælpen til de søde folk der så hentede mad for mig. Jeg var med de andre gnomer samt vores menneske maskinmester rundt og synge julesange, det var virkelig hyggeligt og gav en god stemning, nok bortset lige fra de vi afbrød doktoren i en vækkelse af en død person, ups.
Og helt sikkert at jeg kunne nævne flere gode episode, som fx da den sleske slange mandvar så venlig at hjælpe mig med at få styr på mit hår. Slet ikke fordi der kørte en lille Romance der. Eller da jeg pludselig næsten citerede den søde Mathew omkring sin beskrivelse om Benjamin Aka Driver :P

Det her helt sikkert været en super oplevelse som jeg er super tilfreds med. Jeg håber virkelig der vil komme mere Steampunk og  at Lenuta får lov til at vise sig endnu engang.

-// Over and Out Chrille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar