torsdag den 24. april 2014

En sen hilsen fra Meronsstad

Godaften i stuerne

Ja der er et godt gammelt ordsprog, der lyder sådan her: "Bedre sent end aldrig". Og derfor vil jeg nu få skrevet om Faltheas scenarie for april. Jeg ved ikke helt hvorfor dette ikke er sket endnu. I starten var det grundet manglende billeder men der skete ikke rigtig noget da de kom heller.

Nå lad mig se hvad jeg kan huske. Generelt var det en "god" dag, forstået på den måde at der var meget godt rollespil, desværre gik det dog ikke lige aller bedst for min kære Lucinda. Men lad mig nu starte fra starten. Lad os se Nordelverne, og dermed Lucinda var stadig syge og derfor meget trætte så jeg fik lov til at gå rundt og gabe og være nedern :-P Jeg kan faktisk ikke huske så meget af hvad jeg lavede, føler bare jeg e gået rundt uden formål, kan det virkelig passe?! Jeg brugte en del tid på at følge efter Fønixshamanen, meget sjovt at gå bag ved ham når han snakker om Lucinda, desværre hørte jeg ikke rigtig hvad han sagde. Lucinda blev også forfulgt af den kære elearripræst. Det var da godt nok provokerende træls.når nu han spiller usynlig, at skulle ignorere en anden person gå så tæt op ad en så længe.

Men hvert fald en vigtig (sjov) ting der skete, var da Plage truede Lucinda. Tror det er længe siden jeg har følt mig truet på det plan. og helt klar første gang jeg reelt har følt mig truet af Plage. Den søde lille goblin, der ellers aldrig gør noget, kom pludselig meget bestemt hen til Lucinda "Jeg skal bruge dit blod!" på en så bestemt måde at man ikke turde andet end adlyde. hehe det var nu egentlig meget sjovt. 

Jeg fik også brugt lidt tid på... Jeg ved det faktisk ikke.. Jo jeg kæmpede mod nogle zombier og gik forbi da Vark havde fået kappet hovedet af. Noget jeg virkelig ærgre mig over da han ikke kommer igen. når jeg tænker tilbage er det nok lidt metagaming.. "'amen jeg lader bare være med at snakke med ham, han bliver jo genoplivet lige om lidt" Så det er jeg rigtig sur over, men det gav samtidig mening at Lucinda forsøgte at holde sig fra alle orker, Nu har hun så set hvad det føre til æv æv æv. 

hmm det må desværre være en noget tynd beretning. Det er nok pga. "sygdommen" :-p Jeg lover det bliver bedre næste gang.

-// Over and Out Chrille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar