søndag den 4. maj 2014

Kaos og uro i Meronsstad

Goddag alle sammen.

JA så ligger jeg her i min seng dagen efter månedens Falthea scenarie. Jeg sidder med en lidt underlig og træls forvirrende følelse efter spillet i går, men mon ikke det fortager sig inden næste spil gang.

Men hvert fald dagen i går startede ud stille roligt. Lucinda og Plage havde fået byttet tøj og Plage havde lavet en Piercing på Lucinda. Så det første tid af dagen gik med at skifte tøj og fjerne Piercing :-p
Derefter fik Lucinda snakket med Aldon - Svaneshamanen, han fortalte bl.a. at Akar var død, ikke lige hvad Lucinda havde mest lyst til at høre. Hun får spurgt om hvorvidt det er et problem hvis man har tilkaldt en ånd og ikke det ikke helt går som man vil. Herefter fik en en god snak med Raliegh om forskellige ting. så det så jo ud til at blive en god dag.

Pludselig vendte det hele så 180 grader. Silas er Prak, Bjørn vil have Lucinda til at kappe hovedet af Prak og efter mange overvejelser, beslutter hun sig for endelig at gøre det, men så kommer Raliegh og Larm ud af det blå og angriber Bjørn. Der bliver vild tumult og den nye Vrall skubber Plage i maven, hvilket får Lucinda til at trække sit sværd og angribe Vrall-præsten. Lucinda må derfor stilles til ansvar for sine handlinger, og ender med at give en undskyldning. Herefter går Lucinda og andre arh-troende ud for at finde Prak, men før de når særlig langt, støder de ind i Teon som også leder efter Prak. derfor vælger Lucinda at følge sin bror, men pludselig smider han hende ret hårdt væk.

Senere kommer der udøde. Her ender det med at Lucinda pludselig kæmper alene mod 3 udøde. Egentlig meget fedt men der gik jo ikke længe før hun blev slået ud. hehe, heldigvis kom der nogen og hjalp hende så hun lever endnu. Det har jo så bare gjort at Lucinda er blevet endnu mere opmærksom på dem og nu har planer om et "dommedagsvåben" til dem, så det er fedt nok.

-// Over and Out Chrille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar