onsdag den 5. marts 2014

Forår i Meronsstad

Hej Derude!

Så kom tiden endelig, hvor det vi skulle til Ribe og igen igang med Rollespil. - Ja det havde man ikke troet om mig, der ellers havde hadet det og for et år siden helst ville blive væk. Der kan man bare se.

Det var helt sikkert skønt at komme igang igen, skønt at forvandle sig til Lucinda igen og super skønt at se alle de dejlige mennesker igen. Det har været savnet at snakke/spille med dem. Jeg havde som altid hjemmefra sat mig nogle mål for hvem jeg skulle tale med og hvad jeg skulle tale med dem om. Det blev så absolut ikke som planlagt, ja det er noget man er nød til at tage med men æv for at min ene samtale med to orkere ikke blev til noget. Ville gerne have hørt deres svar på mine spørgsmål, men desværre er der nu sket en masse ting der gør at denne samtale ikke kan finde sted, så skal den hvert fald justeres meget.

Jeg ved ikke på en måde er det svært for mig at skrive dette blogindlæg, da jeg ikke er tilfreds med dagen i lørdags. Men omvendt vil jeg også gerne have de skrevet så jeg ikke mangler noget.
Det er virkelig svært at spille når man er syg og jeg har da også efterfølgende fået at vide, hvor meget jeg egentlig har overset eller ignoreret. Det er rigtig ærgerligt og jeg ville næsten ønske, jeg kunne lave det om. Når jeg tænker tilbage på lørdagen er der meget jeg ønsker at have prioriteret anderledes. Men det eneste jeg kan gøre er jo at lære af det og huske det til næste gang og så se mere end bare "2 meter frem".

Der skete også gode ting, ingen tvivl om det. Jeg fik kæmpet lidt, Lucinda købte et nyt sværd, Plage kom tilbage og jeg fik snakket med både Svaneshamanen og Lucindas Bror. Vi fik også sluppet lidt mere lys fri, Vi (arhpræsterne og nogle healere) er ved at slippe et lysvæsen fri fra et fangenskab, er spændt på at se hvordan det kommer til at gå.
En anden optur var min kappe jeg har fået syet her hen over vinteren. Den er virkelig lækker og varm, plus jeg elsker måden den lyser op ude i skoven. Rød kappe i grøn skov, sådan! Jeg føler mig som en anden rødhætte men det må man også godt som fremstående præst. Så mangler jeg bare lige at lære at være en god præst også..

-// Over and Out Chrille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar