fredag den 22. november 2013

Life so far..

Godaften ude i stuerne.

Der sker meget i mit liv for tiden. Et er at jeg har fået arbejde, jææh!! Godt nok er det kun et vikariat på 3 uger, men det er rigtig godt at være uge i fælten lidt. Jeg er blevet lærer i en 2. klasse, noget af en opgave når nu man er uddannet i de store klasser. Men det er nogle dejlige børn. De synes alle jeg er sød, og er begyndt at snakke om at de vil savne mig når jeg ikke skal have dem mere, så det er jo dejligt. En af eleverne er også med til Falthea det er lidt spøjst, men også meget sjovt. Vi havde en samtale i går om at jeg var sød, hvortil jeg spurgte om jeg også var det det når jeg råber af dem, hertil svarede han at det ikke var så slemt, og fortalte så hvordan han havde set mig råbe af den store ork sidste gang til Falthea og at det havde været vildt. HAHA børn er nu søde. Han og en anden elev morede sig meget med at tage min taske i går så jeg måtte jagte dem rundt i klassen.. De små lømler. Jeg frygter helt for at skulle stoppe om en uge, jeg kommer jo til at savne dem helt vildt. Der er desuden mange elever jeg nærmest ikke genkender som spørger om ikke de snart skal have mig igen så det er super rart.

Åh ja nu er det 3 uger siden sidste Falthea, det føles som evigheder. Jeg føler mig virkelig irriterende nørdet over at tænke så meget på det og savne det. Det er jo dumt!! Jeg er også allerede i gang med at lægge planer for foråret, det går jo slet ikke. Det er selvfølgelig et godt tegn at jeg gerne vil fortsætte men hvor er det da træls hele tiden at tænke på det og hver gang man ser eller hører noget at tænke: "hov det kunne Lucinda da bruge" fjollet fjollet. Nu er jeg da heldigvis begyndt til teater igen så håber det kan tage noget af det. vi skal spille brødrene løvehjerte, det er jeg spændt på hvordan kommer til at gå. jeg skal spiller Orvar, ham manden der er fanget. Det er så skørt, og selv der finder jeg replikker hvortil jeg tænker hei måske skulle Lucinda lytte til det. NØRDET!! stop det så!!

I dag har jeg forsøgt mig med at sminke blå mærker, da vi i morgen skal til Halloween-fest. Jeg synes stadig ikke jeg hel har tavet på det og det ligner mere zombie/ infektion end blå mærker, men mon ikke det også kan gå til en halloween? og så må jeg få et kursus engang så jeg kan lære det ordentligt, det kunne være rigtig fedt. Jeg glæder mig meget til i morgen. Vi har pyntet rigtig fint og så kommer der en masse dejlige mennesker så jeg er sikker på det bliver en dejlig aften.

-// Over and Out Chrille


Ingen kommentarer:

Send en kommentar