torsdag den 11. maj 2017

Ramvalt maj 2017

Så har jeg været afsted endnu engang. Det var lige så fantastisk som altid, måske endda bedre fordi der var en masse småting jeg rigtig kunne spille på. Det var sikkert ikke tiltænkt mig, men alligevel gav det bare så god mening.
Men her vil følge den sædvanlige dagbogside, som Tessa skriver. Jeg vil igen lige minde om at dette jo er skrevet fra hendes synspunkt og derfor ikke kan være hvad andre helt har oplevet.

Kære Dagbog

I dag har på mange måder været en hård dag. Det startede med gnister rundt omkring i byen og lidt efter dukkede også flammer op. Straks tænkte jeg tilbage på flammerne på Corynia. det var bestemt ikke en rar oplevelse. Måske var det også derfor jeg blev siddende på jorden så længe efter, at jeg var blevet skadet? Jeg kunne simpelthen ikke bevæge mig ud af stedet.
Der skete da heldigvis også bedre ting. Fx måtte jeg jo afgive en flaske rom til ham, der altid følges med John og Oswald. De var ikke langsomme om at drikke den, og lød meget overrasket over smagen. Jeg forstår ikke denne undre jeg har jo hele tiden sagt, at jeg laver øens bedste rom.
Senere holdte vi forårsmesse for Zana og Zanak. Det var en meget speciel oplevelse. Peder Svensen valgte selvfølgelig endnu engang at indrage sin Zanamaske, og hold nu op vi blev indraget!
Vi fik besøg af Fader tid, som kunne vise os manden, der havde skabt masken. Det var spændende men også skræmmende at se hans liv. Det værste var dog at se hans død. Det var modbydeligt. Han blev med tiden sindsyg og endte så med at blive dræbt af omkring 20 mænd med sværd.
Også det mindede mig om Corynia, da jeg så Victor dræbe min mor.
Meget trist og påvirket satte jeg mig på en bænk i byen. Der gik ikke længe, før Oswald, John og ham den sidste kom hen til mig. Det var rart. Men bedst som vi sad og snakkede, emnet endte på Victor, så blev byen angrebet af nogle Drakul folk, som ledte efter Voitel. Han har jeg ikke set siden vi var i drømmeverdenen.

Senere trak Oswald mig til side. Han fortalte mig, at han var ret sikker på vi kom fra samme by. Han fortalte, hvordan han nu sørgede for byen og havde taget sig af de overlevende. Utroligt hvordan han kan virke så beskyttende. Jeg føler mig meget sikker i nærheden af ham. Desværre blev byen angrebet igen, lige da han skulle til at fortælle, hvad der skete den dag under angrebet. Jeg ville ellers rigtig gerne høre det fra ham også. Jeg ved kun det Victor har fortalt.
Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke om ham. Måske kender jeg ham, han virker bekendt, men så ville han vel også kende mig go dermed kunne sige det?
Resten af dagen blev brugt på at snakke og så fik jeg lavet et nyt vædemål med ham John og Oswald følges med. Det lader til vi skal spille skak om en flaske om en månedstid, så jeg må hellere øve mig lidt, og få lavet mere rom.
- Tessa Evelin Van Zidler

Det var bestemt en super god spilgang, hvor der skete rigtig meget. 
Jeg vil lige som det sidste dele et digt fra Tessas digtesamling, som hun er begyndt at skrive. Der er hemmelige oplysninger i det, hun ved det bare ikke selv.


-//Over and Out ChrilleIngen kommentarer:

Send en kommentar