søndag den 19. juli 2015

Slut med Falthea


Så kom dagen desværre, hvor scenariegruppen bag Falthea valgte at slukke og lukke kampagnen. Ikke lige en beslutning, som jeg er super tilfreds med eller glad for. Jeg synes det er møg irriterende og træls. Jeg har det svært ved rigtig at acceptere, at mit liv som Lucinda er slut.

Lucinda blev min første rigtige rollespilskarakter, og jeg har oplevet mange gode ting gennem hende i de sidste 2,5 år. Jeg er vokset, som person på mange måder inden under Lucindas facade, og jeg har fået nye venskaber og blev en noget mere åben person.

Når tiden er til det, er jeg sikker på, at jeg vil kigge tilbage på det hele som glædelige minder og huske alle de gode og sjove oplevelser, for dem må jeg sige, at der er mange af. Bare det, at jeg er blevet mødt hver måned af glade og venlige folk, som uden tøven har hilst på mig, har været en kæmpe gave. Det, at folk har vist interesse i mit arbejde og spil er noget der betyder rigtig meget for mig. Men blandt det vigtigste er nok den del af hele forløbet, hvor jeg kan se, hvordan jeg på mange måder har udviklet mig som person.

Når jeg tænker på, hvordan jeg havde det for 2,5 år siden, da det hele startede, hvor jeg bare var en stille pige, der ikke kunne kæmpe med sværd eller nogensinde havde betrådt en skov med rollespil, til i dag, hvor jeg har været igennem div. diskussioner, venskaber, oplevelser og kampe, så ser jeg tydeligt den udvikling jeg har gået igennem.
Jeg er gået fra ikke rigtig at vide noget om, hvad jeg skulle gøre eller sige, til at blive den, der hjælper andre på vej, og nogen har sågar ros mig for mit spil. Jeg kan kun nu berette, at jeg er dybt glad for det jeg har oplevet og opnået. At jeg sidder tilbage med sorg i hjertet og mest har lyst til at finde min dyne frem og trøstespise indikerer jo også kun, at det har været noget, der betød meget for mig.

Jeg føler lidt, at jeg er for ked af afgørelsen i forhold til andre, men det er måske fordi, andre har spillet i længere tid eller har en anden måde at tackle tingene på Jeg ved bare, at jeg har det rigtig svært med det hele lige nu og er ked af, at jeg ikke fik lov til at spille mere.
Jeg kunne virkelig godt lide Lucinda, og hun vil altid betyde noget særligt for mig. Jeg er godt klar over, at hun på mange måder ikke var perfekt, men hun var mit værk og jeg synes i bund og grund, at jeg fik udviklet hende, som hun skulle, i betragtning af, at det var en karakter uden mål.
Jeg må sige, at jeg er stolt over mit værk og stolt over resultatet.

Til sidst et billede for at mindes Falthea og særligt mange at Lucindas venskaber deri, desværre var der ikke plads til/ billeder af alle.
Derefter en sang jeg hør her til aften, som beskriver perfekt mine følelser til det hele, samt  som næsten fik en lille tårer frem.


-// Over and Out Chrille

"Hvis nu skal fra dig 
Hvis jeg ikke ser dig mer 
Ligegyldigt hvad der sker 
Så har jeg levet nu 
Jeg har altid kendt dig 
Inderst inde altid vidst 
Jeg sku' møde dig til sidst 
Om alt så gik itu 
Skæbnen den har bare valgt 
At vi skal skilles nu 
Dine øjne gav mig alt 
Græder du, så tør dem nu 
For du gav livet mening 
Du forandred' alt for mig 
Glem det aldrig 
Hvis jeg nu skal fra dig 

Du er altid med mig 
Mærk vi lever nu og her 
Uden dig var det intet værd 
Så leved' jeg kun halvt 
For du gi'r livet mening 
Du forandred' alt for mig 
Glem det aldrig 
Hvis jeg nu skal fra dig"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar