onsdag den 25. juni 2014

Farvel til min hammertå

Hej derude

Jeg besluttede mig for lige at skrive det her blogoplæg, da det endnu engang er gået op for mig, hvor meget det hele betyder for mig.

Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg haft en hammertå. Hvad er det, spørger du måske. En hammertå er en tå der er bøget helt sammen og ikke kan strække sig ud selv. I mit tilfælde var det så slemt at jeg de sidste mange år faktisk har gået ovenpå min negl. Jeg har altid haft problemer med at finde sko, da sådan en tå fylder ret meget i højden også.
Første gang jeg husker at have været til læge med den var da jeg var 13 år, her fik jeg at vide man ikke kunne gøre meget ved den fordi jeg stadig var i voksealderen. Vi prøvede dog alligevel at rette den lidt ud ved at lave en skinne af en ispind som jeg sov med. Det gav dog ikke den store forskel.
Nu er jeg 25 år og den 19-06 blev jeg endelig opereret. Det var en hård omgang, da jeg virkelig ikke er god til hospitaler, operationer og slet ikke blod og nåle. Men lægerne der skulle gøre det, var simpelthen så søde. De lyttede til mig og gjorde alt for at jeg fik en god oplevelse.
Så nu er jeg altså kommet lykkeligt ud på den anden side. det de har gjort at at klippe en sene til tåen for at lette spændingen og så har de været inde og brække noget af knoglen. Sidste ting værste lyd EVER!! Det gjorde jo ikke ondt pga. bedøvelse, men lyden! puha.. Aldrig har jeg hørt noget lignende. EN læge der står og klipper og river i ens knogle og du ved det bør gøre røv ondt.. puha. Men alt gik godt og jeg blev pakket fint ind.
Nu Jeg har så endelig haft mod til at få forbindingen af, så jeg lige kunne få vasket blodet af, og selvom min tå stadig er blå og mest af at ligner en tyk lille pølse i bedste Frankenstein outfit, kan jeg nu se hvor godt det ser ud. Det er rigtig dejligt. Så jeg ser frem til at den bliver helt god og jeg får den fod jeg altid har drømt om (sådan ca) og at jeg skal have mig et par nye sko, for det må man gerne når man har været så dygtig.

-// Over and Out Chrille

- for alles bedste vælger jeg ikke at sætte nogen billeder op af foden, den er lidt klam :-p

Ingen kommentarer:

Send en kommentar