fredag den 25. oktober 2013

Falthea rammer snart sidste spurt..

Hej hej derude :-)

I går var jeg sammen med min gode veninde Stine, som jeg har mødt gennem Falthea, her gik det op for mig at der faktisk ikke er kommet nogen beretning fra "Lucinda" efter sidste gang. Desværre synes jeg næsten det er for sent nu så tænker at jeg i stedet vil skrive lidt om tiden lige pt og forventningen til næste og sidste omgang.

Sidste spilgang havde jo en noget følelsesmæssig slutning for den kære Lucinda. Efter at hun forsøgte fredeligt at få fønixshamanen til fredeligt at tage imod sin straf for at have overtrådt loven, brød helved løs. der opstod kamp alle vegne og før nogen nåede at trække vejret var Teon (Lucindas bror) slået i jorden, død af orkernes høvding. Men man angriber ikke bare sådan Lucinda bror uden videre. Så hun gik da straks til angreb på høvdingen, løb hen over hele pladsen skubbede høvdingen væk mens hun råbte :"DU rører ikke min bror!" Efter sigende skulle fønixshamanen herefter have råbt efter Lucinda :"Du rører ikke min høvding!" og så var der ellers bitchfight for alle pengene. Jeg hørte ham dog ikke råbe, jeg havde travlt med at finde ud af hvad F*** jeg havde gang i sådan at angribe høvdingen - puha det var skræmmende :-P Herefter kan jeg faktisk mest handlingen som en slags tåge. Det er meget mærkeligt der er få ting der står klart frem for mig som da jeg sparkede shamanens totem væk, da han hoppede på mig efter at jeg havde skånet ham og så var jeg pludselig over i mit tempel. Alt ind i mellem samt dybere detalger er mere eller mindre væk. Nå men det blev j nok enden på et ellers spirrende venskab så nu er jeg noget i konflikt med mig selv om hvad jeg skal gøre mod orkerne næste gang.
Hvilket også føre mig frem til tiden nu her mellem de to spilgange. Her en uge før er jeg sikker på jeg snart bliver revet midt over. Jeg er ved at gå til over alle de hemmeligheder jeg har, aftale med folk jeg ikke må snakke med nogen om, alle de mulige valg der ligger forud og i det hele taget tanken om, om jeg vil/kan gøre det rette. Det er er jo et rent helved nærmest, når man endelig mener man er nået til en afgørelse så sker der noget som river op i det hele igen. Jeg håber at alle valg vil stå klart når de skal tages og at jeg kommer til at træffe de rette eller hvert fald nogen jeg ikke vil fortryde.

Men må siger jeg igen har været ude i tankerne om bare at blive hjemme, da jeg så ikke behøver træffe nogen beslutninger eller gøre noget jeg ikke har lyst til. Nu har jeg dog brugt snart 5 dage på en læderrustning samt nyt kostume, så er lidt nød til at vise det frem. Er dog spændt på om jeg overhovedet kan komme rundt i skoven i lang kjole og kæmpe i den, det skal nok passe at jeg vælter i den, eller sidde fast i en masse krads :-P Rustningen er jeg rigtig godt tilfreds med. den er virkelig blevet god, selvom det lidt ligner fransk undertøj, men fin det er den hvert fald.. den er hvid så det er spændende hvordan det går, hvis jeg skal kæmpe mod for mange orkere. men det må jeg berette om senere.

-// Over and Out Chrille

4 kommentarer:

 1. Du har det sku' hårdt kære AK ;), glæder mig til at se det nye kostume.

  SvarSlet
 2. Ja jeg har det nemlig virkelig hårdt det er SÅ synd for mig :-( Ej jeg piber bare det jo mega fedt jeg er bare ikke god til alvorlige beslutninger og slet ikke at holde ting hemmelige.. jeg gør det men nøøøj det svært :-P
  Mit kostume bliver rigtig godt tror jeg :-D

  SvarSlet
 3. uh, glæder mig til at se billeder. Og pøj pøj med spillet. Der kan jeg desværre ikke give gode råd :(

  knus
  mig :)

  SvarSlet
 4. håber der bliver taget billeder, der er ikke blevet taget nogen de sidste to gange.. og tusind tak.. ville gerne hive dig med en gang men det dur nok ikke med maven ;-)

  SvarSlet