tirsdag den 10. september 2013

Stilhed i Meronstad

Sommeren er gået på hæl i Meronstad. Lucinde vendte i lørdags hjem efter en tur på gudernes bjerg, og sikke en forandring at vende hjem til. De tre "venlige" orkere havde pludselig formeret sig til 10 plus 3 gobliner og en trold, bum bum.. Føniksånden var blevet splittet som straf for at Føniksshamanen havde brændt Eliarri templet ned, Spørg lige om jeg hvade dårlig samvittighed :( men sådan er det jo, jeg gjorde da mit for at hjælpe med at finde en løsning, at jeg så ikke lige turde fortælle føniksshamanen den info jeg havde fået hos v'nor præsten er så en anden side af sagen. Men man går altså ikke bare lige hen til en sur oprevet ork og siger:" Bare rolig du! En føniks er jo BARE et fantasidyr, og da et fantasidyr jo ikke findes kan det ikke mangle. Ergo der er ikke noget problem!!" - så næsten hellere bare gå hen til ham og sige "Hej vil du lige rive hovedet af mig?! tak!"

Lucinda blev tvunget til at give Eliarri en undskyldning for at brænde templet ned. Jeg brugte længe på at overveje om jeg virkelig burde gøre det, men endte dog alligevel med det for at der ikke skulle ske nogen noget, men nøj hvor ville jeg gerne gøre det om! Det kan jo ikke passe at folk bare skal true lidt og så gør jeg alt, så den må jeg lige kigge lidt på til næste gang. Om jeg så mister livet ved det, må jeg da begynde at have mig nogle holdninge.. ellers ender det jo med at folk kan styre mig som en anden dukke. UUh jeg fik uddelt mine armbånd, noget jeg har set frem til siden sommerscenariet, desværre blev det slet ikke så episk som jeg havde forventet, det blev faktisk lidt akavet og skør ved to af dem, den sidste derimod blev leveret på en rigtig god måde og tro det eller lad være men i samme omgang fik Lucinda for første gang sagt til nogen at hun tilkaldte Barr'stal, Ja nemlig!! Så blev hun jo lige drillet lidt om om ikke bare det var en åben invitation, så hun måtte lige gentage sig selv. Det er meget store ord, men tror også der går tid før de sidste får det at vide :P

Nu skal jeg jo heller ikke afsløre her, men tja egentlig synes jeg det var en lidt dårlig spilgang, men så efter at læse mine gamle blogs om Lucinda, kan jeg godt så det slet ikke har været en dårlig spilgang, jeg har bare ikke været involveret i så meget aktion plus at jeg har taget nogle ting lidt for personlige, så det skal jeg lige over.. Det er jo stadig fedt at spille og tja selvom det går ned ad bakke må jeg jo bare få det til at fungere så jeg igen kan nå toppen..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar