lørdag den 23. februar 2013

Jaah så blev det min fødselsdag, og hvilken dejlig dag :-) Jeg vågnede af et træls vækkeur, men blev liggende, fordi kæresten da helt sikkert ville vende sig om, give mig et kram og ønske tillykke med dagen. MEN nej der går to minutter, han rejser sig og siger hårdt: skat se nu at komme op! Jeg bliver lidt overrasket men tænker nåh ja vi skal jo i skole. Da jeg så åbner døren ind til stuen når jeg at tænker, han har nok pyntet sofabordet med balloner og flag som sidste år. MEN MEN nej, der er hverken balloner eller flag på bordet, æv bæv. Så er det jeg får øje på sofaen.. her er det balloner, her er der flag. En dejlig overraskelse og en skøn start på en fantastisk dag. Sammen med balloner og flag er der sågar gaver. - lige hvad jeg ønskede mig: en hvid neglelak fra tiger, to bøger om anatomisk tegnelære, rollespilstænder og et kortspil. Kan det blive bedre?! Det tror jeg IKKE!!

Nå men jeg må jo desværre i skole, kedeligt kedeligt kedeligt. Da jeg fik fri kunne jeg så lige nå hjem og prøve min nye lak og en ny stamping plade så det var bare hygge. Herefter gik turen hjem til mine forældre, hvor jeg skulle bage kage til aftenens gæster. En Asti kage med hvid chokolade creme og hindbærcreme. Det var lidt bøvlet men den blev da ok.

Senere kom gæsterne så; Morten og hans forældre. Det blev en herlig aften med lækker mad og gode gaver, samt rigtig dejligt og hyggeligt selskab. Jeg fik også her en masse dejlige gaver, som jeg glæder mig til at gøre brug af, fik bl.a. 4 nye disneyfilm til samlingen så det er jo skønt. Jeg ville ønske at dagen kunne vare længere, men det er jo desværre ikke tilfældet. Nu sidder jeg så på sofaen ved siden af min bedre halvdel og nyder det sidste minut af denne fantastiske dag :-D Jeg ønsker intet anderledes og glæder mig allerede til næste år.

Det er dejligt at kunne se tilbage på en god dag frem for sidste år, hvor jeg desværre endte med at græde fordi, ja nok bare fordi jeg for et år siden havde det rigtig svært og gik igennem en hård tid. Nå nu er jeg altså 24, hvad mon det vil byde mig?!

-// Over and Out Chrillen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar