tirsdag den 7. august 2012

spontane besøg og flettede negle

Nå men Efter at være blevet skubbet ud af sengen, tænkte jeg at det måtte være på tide at få skrevet den blog der nu har ligget de sidste mange dage.

Men jeg må hellere starte fra begyndelsen. Sidste torsdag havde jeg pludselig en friaften i kalenderen, og jeg valgte derfor spontant at invitere min gode veninde Simone over til aftensmad og film. Så vi fik os en rigtig hyggelig aften med pitabrød og slik. Hun var også så sød at lægge neglelak på mine negle - Kan det blive mere tøset? ej men det så hvert fald super fedt ud og det er da også derfor jeg har valgt at mit første billede på min blog skal dedikeres til hende.Det set jo super fint og professionelt ud. Så kæmpe tak ti Simone, var rigtig glad for det. Desværre fandt jeg ud af at jeg om lørdagen skulle have rødt tøj på til Familie tamtam, og så går det jo ikke med blå negle :(
Nå men jeg måtte jo så forsøge mig selv, nu jeg kendte teknikken. Jeg havde lidt svært ved at bestemme hvilke tre farver jeg ville bruge, så startede med tre prøvenegle.Hvad jeg egentlig troede ville blive mega fedt ( den negl helt til højre) fandt jeg ud af faktisk ikke var så god. Nok fordi farverne var for ens, så det virkede bare som noget der ikke var lagt ordentligt. Den til venstre virkede heller ikke ordentligt. Den minder mig om et eller andet stykke tøj fra min barndom tror jeg, så den var også no go. heldigvis blev jeg godt betaget af midterste negl, så jeg vidste nu hvad der skulle til, og så var det "bare" bare at føre det ud i livet. 

Her er så det endelige resultat, og jeg må altså sige at eftersom det er første gang ever jeg prøver det, synes jeg faktisk jeg er kommet ret godt fra det. Så nu er jeg glade for mine negle og det så super godt ud til mit outfit til familieaftenen. Det har jeg desværre ikke billede af.

Nå men for lige at vende tilbage til torsdagen og Simone så så vi jo samtidig/efterfølgende en film - Det levende slot. En super god film, og rigtig hyggeligt at se den sammen med en veninde. Til tider kan man jo blive lidt irriteret på Simone (selvfølgelig på en positiv måde) Hun laver alle mulige kreative til: negle, øreringe, armbånd, hårsløjfer og MEGET andet. I kan kigge hendes blog ud www.mizzzims.blogspot.dk og se hvad hun kan. Man får jo lyst til at lave det hele selv også, men omvendt er det jo heller ikke fedt bare at efterligne hende. Så nu har jeg besluttet at jeg vil se om jeg kan finde mine egne til at lave. Så i har noget at glæde jer til.

-/ Over and Out Chrille


2 kommentarer:

  1. Tusind tak for de fine ord. Du er da sluppet meget godt for det med neglene. Thumps up for det :)

    knus
    Simone

    SvarSlet
  2. tak :) men lidt øvelse skader vist ikke ;)

    SvarSlet