tirsdag den 31. juli 2012

Bekymringer og Sejre

Så er det igen tid til en blog fra min verden. Jeg har en del at se til så man kan da ikke sige at jeg ikke får noget lavet. Jeg arbejdede i går, skal arbejde i aften, i morgen og søndag. ved siden af det er vi ved at øve til årets skuespil i Esbjerg Festuge - Den politiske kandestøber af Ludvig Holberg, hvor jeg har fået hovedrollen. Det er første gang jeg prøver en hovedrolle, og derfor også første gang jeg har så mange replikker.. Men det er fedt. jeg elsker at øve og være på. Dog må jeg sige jeg er lidt nervøs for om jeg nu kan huske alle replikker.

Men jeg har da også fundet tid til at fortsætte på mit cosplay. jeg har nu fået lavet første lag på min Toad-hat. Synes godt nok ikke lige den ser ud som den burde men håber det hjælper med flere lag. Men nej kan jeg nu konkludere. Efter en masse lag, gaffa og div. andre ting må jeg nu erkende at det aldrig bliver godt. Endvidere opdagede jeg jo så i går at der er gået mug i lortet. SKØNT, nok derfor den mærkelige lugt blev værre dag for dag. derfor måtte jeg rive alt det hele af igen, og starte forfra. 

Min vest er dog blevet færdig og den er rigtig fin. Glæder mig til det hele er klar og vi skal afsted. Jeg forventer denne gang at tage en masse billeder, plus jeg håber at mange af de andre vil tage billeder af os og rose vores arbejde.

Desuden er Togbilletten til Genki betalt. skønt!

Afslutningsvis vil jeg lige runde weekendens tøseaften. Her stod den på dildo-party med veninderne. Må sige jeg var lidt skeptisk, da jeg hørte at hende der skulle komme hed Inge (helt sikkert 50+) men det viste sig at hun var 23 og mega frisk, så det var fedt. Det var en spændende og smule dyr aften, men hva pokker. Thats life! Sjovt egentlig når man tænker på, hvilket tabu der stadig er ved emnet.

-// Over and Out Frøken Chrille


Ingen kommentarer:

Send en kommentar