tirsdag den 9. april 2013

Lucinda er på den igen

I weekenden blev det atter tid til Falthea. Sjovt nok sad jeg ligesom førte gang og syede færdig aftenerne op til for at blive klar, måske dette skulle til at blive en fast tradition!? Jeg blev da klar med de ting jeg nu skulle - mangler dog stadig lidt udsmykkelse til mit tempel. Dette blev dog allerede i weekenden opgraderet fra sidste gang, desværre har jeg ikke noget billede af det men smukt det blev det.glæder mig til næste gang, hvor de sidste ting kommer på plads (hvis jeg da kan holde mig fra at tage mere skrammel med)

Nå men for at komme til sagen.. Det var en lidt svær opstart, jeg var usikker på, hvad jeg skulle give mig til og havde lidt svært ved bare lige sådan vupti og så var man Lucinda.. men så er det godt man lige kan gå en lille tur selv og så samle mod og energi til det. Da spillet så gik i gang, gik det ellers stærkt.. allerede inden for den første time havde byen oplevet ikke mindre en to angreb af orkere trolde og andet, de var vist ikke helt enige om den nye lov i byen, dette resulterede i at folk blev væltet omkuld alle vegne. Må lige se om ikke man kan holde styr på trolde, orker og div. ting på den ene eller den anden måde. Jeg fik hurtigt oprettet en bygarde, der er dog stadig kun få medlemmer så det hjælper ikke meget mod angreb, men håber at flere vil komme til næste gang. senere  blev Vraal-præsten og jeg enige om at lave en domstol, heller ikke det lod til at have den store indvirkning på byen, så der må jeg også lige gøre mig lidt mere bemærket næste gang, så retfærdigheden vil bliver opretholdt.

Positivt er at jeg har fået flere tilbedere til mit tempel, det er da fedt at holde messer for en god forsamling og hvor var det dejligt at se hvordan de tog imod min såkaldte "nadver" med æble og chokolade. Jeg blev også kaldt ned til et ritual, det var da en meget speciel oplevelse, der skete en del ting som var lidt mærkelige, men vi fik da vist nok udrettet det vi skulle. Der skete også en masse andre ting, som jeg først er ved at bearbejde nu her så det er jo bare skønt :) Jeg har en masse fedt spil og planer om hvordan jeg overtager.. jeg mener planer om hvordan jeg ellers skal få tingene til at fungere. Jeg synes jeg er ved at få noget ret godt spil med de andre og ser frem til mulige fremtidige ideer.

Til næste gang skulle jeg også gerne få lavet nogle armskinner, da jeg jo er våbenmester og pt ikke rigtig bære rustning.. disse vil have inspiration fra påskeharen i de eventyrlige vogtere, ja hvorfor ikke :P

Nå men inden jeg takker helt af vil jeg lige poste lidt billeder, godt nok fra første scenarie, så man kan se de flotte kostumer, det fede spil og gode sammenhold.
en del af spillerne i fine og gennemførte kostumer

Mig og min "Bror", der lige er ude og gå en bette tur


forskellige spillere der ser ud til at lave næsten det samme og så alligevel ikke.. meget spændende..

Men det er jo fantastik at kunne sidde og kigge tilbage på weekenden med glæde, jeg lavede dog ingen fejl denne gang, som vi efterfølgene kan grine af, der var ingen sultne zombier, men det er nok egentlig også meget godt. Nu vil jeg spændt vente på de nye billeder og så ellers igang med at gøre de sidste ting til mit tempel klar - som nok sikkert ikke bliver de sidste, hvis jeg kender mig selv ret, må virkelig have en der kan holde mig lidt tilbage så det ikke ender med at ligne et fastelavnsris :P

-//Over and Out Chrille


Ingen kommentarer:

Send en kommentar